To bardzo prosty obiad, prawie jednogarnkowy (kaszę ugotowałam oddzielnie), i jak dla mnie niezwykle smaczny. Dobre, sycące jedzenie, takie które można przygotować wcześniej i podgrzać w razie potrzeby.
Użytkownik Monika Matysiak
w dniu 09.11.2022 14:09 opublikował przepis:
Jesienna i zimowa potrawa - o tej porze roku bardzo taką kapustę lubimy. Często robię większą ilość i zamykam ją w słoikach, dzięki temu mam potem gotowy dodatek do obiadu.
Użytkownik Monika Matysiak
w dniu 09.11.2022 14:04 opublikował przepis:
Są mięciutkie i puszyste od razu po upieczeniu. Gdy się je obleje czekoladą, smakują najlepiej, jak tylko można sobie wyobrazić 😋🥰
To po prostu idealne pierniczki na święta.
Użytkownik Monika Matysiak
w dniu 09.11.2022 13:58 opublikował przepis:
Kocham takie obiady - wszystko piecze się razem, w jednym naczyniu, a danie wychodzi przepyszne, pełne zapachów i kolorów. Ryż upiekł się idealnie, momentami jest lekko rumiany, smakuje genialnie! Bardzo polecam taki jesienny obiadek.
Użytkownik Monika Matysiak
w dniu 07.06.2022 12:25 opublikował przepis:
Łatwe, tanie, przepyszne :) To rodzaj kotletów siekanych - posmakują i dzieciom, i dorosłym! Można je podać z ziemniakami i surówką, ale cudownie będą też smakowały z sosem pieczarkowym.
Użytkownik Monika Matysiak
w dniu 15.01.2022 15:27 opublikował przepis: