REKLAMA
Chrupiąca kapusta kiszona razem z burakami.
Pyszna, prosta, choć nieco pracochłonna. Ale warto poświęcić jej nieco uwagi i cieszyć się smakiem.
Powiedzcie tylko tak szczerze wolicie keczupy swojskie czy może jednak wolicie kupne ? Szczerze ja nie przepadam za żadnymi wolę musztardę ale jednak robię dla mojej rodziny ponieważ go uwielbiają. Znajomi twierdzą że lepszego keczupu nie jedli i są bardzo zdziwieni iż jest wykonany z cukinii
Można ją podawać jako przystawkę lub rozgnieść widelcem i dodać do twarożku albo dobrze odsączyć i ugotować z niej zupę.
Odkąd pamiętam zawsze przygotowujemy z mamą w sezonie paprykowym kilka słoiczków tego smakołyku. Tak przygotowaną paprykę dodajemy do sałatek (na przykład ze śledziami), dań z grilla, czy kanapek.
Ostatnio skomentowane
Szparagi zielone prażone