Ciasto bez pieczenia z mango
Może nie jest fotogeniczne, ale wyszło bardzo pysznie
Może nie jest fotogeniczne, ale wyszło bardzo pysznie
Pyszne ciasto na każdą porę roku, osobiście jestem ciekawa jak będzie smakowało ze świeżymi owocami np. borówką i mam zamiar to sprawdzić.
Pyszne i wilgotne ciasto, idealnie smakuje o każdej porze roku.
Proste, efektowne i pyszne danie, idealne na obiad lub kolację.
Sycąca potrawa z gatunku jednogarnkowych, zapiekana w małych naczynkach, aby uzyskać najlepszy efekt smakowy.
To jest dziwne jak się słyszy, ale pomidory są wcale nie wyczuwalne, a ciasto wilgotne i pyszne.
Jedne z najlepszych pierników jakie można zrobić w domu, amoniak po upieczeniu nie jest wyczuwalny.
Moje pierogi są w świątecznej scenerii bo taka do nich najlepiej pasuje, ale ja mogę je jeść o każdej porze roku.
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: Aga72
Pyzy giganty z ziemniaków gotowanych z konserwą