Bób z grilla

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Bobu już raczej nie kupimy, ale jak ktoś ma mrożony to polecam, tak przygotowany bób jest pyszny.

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 szklanka bobu
    1 ząbek czosnku
    1 łyżka masła
    sól, pieprz
    zielona pietruszka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Grzanki Grill

Bób z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Surowy, umyty bób wsypujemy na spory kawałek foli aluminiowej, dodajemy wiórki masła, drobno posiekany czosnek, posypujemy solą oraz pieprzem. Przygotowany bób zamykamy w paczuszce z foli i układamy na rozgrzanym grillu. Kieszonki z bobem grillujemy około 15-20 minut ( czas zależy od temperatury na grillu). Podajemy gorący posypany zieloną pietruszką z dodatkiem grzaneczki którą możemy maczać w pysznym sosie co powstanie z masełka i przypraw.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bób Czosnek Masło

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Grillowanie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować