Truskawki z bitą śmietaną w biszkoptach
Ciekawy deser – śmietanka, truskawki i biszkopty. Całość ułożone w blok i dobrze schłodzone. Proste wykonanie, 3 składniki główne i smaczny oraz kolorowy deser jest gotowy.
Ciekawy deser – śmietanka, truskawki i biszkopty. Całość ułożone w blok i dobrze schłodzone. Proste wykonanie, 3 składniki główne i smaczny oraz kolorowy deser jest gotowy.
Deser na zimno dla zabieganych. Prosty sposób wykonania deseru a efekt – to smaczny kąsek do kawy. Do deseru można dodać dowolne owoce – mrożone lub świeże.
Placek jajeczny z farszem pieczarkowym i paprykowym. Idealny na gorące śniadanie lub na szybki obiad.
Deser na zimno dla zabieganych. Prosty sposób wykonania deseru a efekt – to smaczny kąsek do kawy. Do deseru można dodać dowolne owoce – mrożone lub świeże.
Ciasto biszkoptowe – inaczej. Wąski, długi blok, pokrojony na 3 blaty. Nadziane ciemną masą porzeczkową, białą masą śmietankową. Nadzienie uzupełnione ciasteczkami biszkoptowymi. Ciasto o smaku słodko kwaskowym, kolorowe paski pięknie się prezentuje na talerzu i super smakuje.
Puszyste ciasto biszkoptowe o smaku kakaowym, nasączone sokiem ananasowym, nadziane kremem śmietanowo serowym oraz przełożone plastrami ananasa z syropu.
Pizza o grubym brzegu serowym, nadziana dużą ilością farszu z pieczarek i papryki.
Wilgotna babka herbaciana z dużą ilością żurawiny i rodzynek. Udekorowana polewą czekoladową stanowi ciekawy dodatek do kawy przy wielkanocnym stole.
Sernik inaczej – dla smakoszy delikatnego sernika i ciasta o smaku mocnej herbaty, Słodki smak ciasta i niewielki dodatek lekko kwaskowych powideł śliwkowych. Ciasto pracochłonne ale bardzo smaczne.
Jajka inaczej – w otoczce mięsno szpinakowej, na zimno. Ciekawy dodatek do stołu wielkanocnego.
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: EwaW2910
Musztardowe pałki kurczaka z marchewkowym makaronem