mysza75

mysza75

Liczba punktów za aktywność
770
Liczba obserwujących
12

Wyślij wiadomość
Chłodnik awokado z ogórkiem i selerem
Użytkownik mysza75 w dniu 18.03.2017 19:43 opublikował przepis :

Chłodnik awokado z ogórkiem i selerem

chłodnik na orzeźwienie. Moc witamin za sprawą awokado, selera naciowego i ogórka. Z lekką nuta mięty. Chłodnik zrobimy w pięć minut tylko musimy go później schłodzić.Polecam podawać go z odrobiną oliwy z oliwek i migdałami.

Krem szpinakowo jarmużowy
Użytkownik mysza75 w dniu 11.03.2017 10:54 opublikował przepis :

Krem szpinakowo-jarmużowy

Pożywna zielona zupa krem. Szpinak można wykorzystać nie tylko w farszach ale dodawać go można do zup. Tworzą świetny duet z jarmużem. Oba piękne zielone, pełne witamin a często niedoceniane. Polecam taką zupę z chipsami z jarmużu i migdałami.

Chleb szpinak z awokado
Użytkownik mysza75 w dniu 11.03.2017 10:46 opublikował przepis :

Chleb szpinak z awokado

Domowy zielony chleb bardzo zdrowy. Przemyciłam w nim szpinak i awokado. Chleb jest bardzo dobry i można go jeść z samym masłem. Moja wersja jest na zakwasie ale można zrobić taki na drożdżach.

Szpinakowe pierogi z pekińską kapustą
Użytkownik mysza75 w dniu 11.03.2017 10:31 opublikował przepis :

Szpinakowe pierogi z pekińską kapustą

Zielone pierogi z farszem z kaszy jęczmiennej z kapustą i boczkiem. Pierożki proste i szybkie do zrobienia. Są bardzo dobre w smaku. Bardzo lubię szpinak i staram się dodawać go do wielu potraw.

Zielony chłodnik miętowy
Użytkownik mysza75 w dniu 06.03.2017 11:56 opublikował przepis :

Zielony chłodnik miętowy

Chłodnik który zrobimy w 10 minut. Na upalne dni idealny, Do tego lekki i zdrowy. Schłodzony orzeźwi każdego który jest spragniony. Można taki chłodnik zrobić sobie do pracy na wynos.

Fiołkowe gofry
Użytkownik mysza75 w dniu 06.03.2017 11:46 opublikował przepis :

Fiołkowe gofry

Gofry które pachną fiołkami, i zapewniam że szybko znikają. Polecam na deser bo są proste do zrobienia.

Żur sandomierski
Użytkownik mysza75 w dniu 27.02.2017 16:34 opublikował przepis :

Żur sandomierski

Żurek w wersji z grzybami suszonymi zrobiłam pierwszy raz i to był strzał w dziesiątkę. Podany w chlebie będzie hitem na świątecznym stole.