Martyna1991

Martyna1991

O mnie:

Gotowanie to moja pasja od wielu lat. Jednak dopiero w swojej kuchni gotując dla 3 osób zaczęłam tworzyć codziennie nowe dania które mój mąż i córeczka zjadają ze smakiem. Kuchnia to moje królestwo i pomieszczenie w którym się odprężam i relaksuje. Prowadzę także własną stronę internetową. www.SzczyptaChili.pl

Liczba punktów za aktywność
1104
Liczba obserwujących
9

Wyślij wiadomość
Gulasz wołowy z kapustą i podgrzybkami zapiekany pod ciastem francuskim
Użytkownik Martyna1991 w dniu 26.09.2017 12:41 opublikował przepis :

Gulasz wołowy z kapustą i podgrzybkami zapiekany pod ciastem francuskim

Rozgrzewający , syty gulasz wołowy z warzywami i leśnymi grzybami zapieczony pod chrupiącą skorupką z ciasta francuskiego . Idealna propozycja na niedzielny , rodzinny obiad - gulasz jest przepyszny i podzielny. Możemy przygotować go dzień wcześniej a przed podaniem zapiec pod francuską skorupką , będzie nie tylko niespodzianką ale i wyzwaniem smakowym dla gości. Jako kolejny " + " danie przepięknie prezentuje się na stole a każda wbita łyżka w kokilkę pozwala poznać bliżej smaki gulaszu. Polecam spróbować .

Flaczki z kani na wołowinie
Użytkownik Martyna1991 w dniu 26.09.2017 11:47 opublikował przepis :

Flaczki z kani na wołowinie

W tym roku mamy wysyp kani - grzyba o wspaniałym smaku. W pełni wykorzystuję ich obfity zbiór. Zupa z kani przygotowana na wywarze wołowym jest wyśmienita, prosta i tania w przygotowaniu.

Paszteciki serowe z fetą i kminkiem
Użytkownik Martyna1991 w dniu 21.09.2017 14:15 opublikował przepis :

Paszteciki serowe z fetą i kminkiem

Mocno serowe paszteciki z dodatkiem słonej fety oraz kminku który świetnie podkreśla smak sera. Ciasto jest puszyste i delikatne a skórka chrupiąca. Paszteciki mogą być śniadaniem z kubkiem mleka czy kakao lub przekąską. Idealnie będą pasowały podane z gorącym barszczem czerwonym do picia.