Drożdżowe paszteciki z pieczarkami
Paszteciki z pieczarkami są zawsze najlepsze do barszczu
Paszteciki z pieczarkami są zawsze najlepsze do barszczu
Jeśli macie ochotę na big tosta to polecam zapiekankę tostową. Bardzo ładnie się kroi po upieczeniu
Polędwiczka to bardzo delikatne i smaczne mięso i nie należy smażyć jej zbyt długo.
Rozgrzewający, sycący.... Na samą myśl leci ślinka :)
Kasza zapiekana po staropolsku to moja propozycja na obiad. Danie jest bardzo smaczne i syte. Kasza gotowana w wodzie grzybowej nabiera aromatu i smaku.
Nazwa pochodzi od hiszpańskiego słowa sopaipa co oznacza słodkie smażone ciasto.
Flaczki z boczniaków możemy gotować na dwa sposoby. Według przepisu podanego niżej lub w wersji wegetariańskiej bulion mięsny zamienić na warzywny.
Placek cytrynowy z bezą. Raj dla podniebienia. Kwaskowata masa przełamana słodyczą bezy.
Przywołanie wiosny. Koktajle można pić cały rok. Każdy sezon ma swoje smaki.
Garnek galicyjski to danie jednogarnkowe, syte i smaczne.
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: Magster
Torcik urodzinowy "Eton Mess"