REKLAMA

smak i uczucie

smak i uczucie

O mnie:

Blogerka,miłośniczka książek. mój blog http://smakiuczucie.blogspot.com/

Liczba przepisów
362
Liczba obserwujących
3
 
Wyślij wiadomość
Użytkownik smak i uczucie w dniu 08.05.2019 10:44 opublikował przepis:

Drożdżowe paszteciki z pieczarkami

Paszteciki z pieczarkami są zawsze najlepsze do barszczu
Użytkownik smak i uczucie w dniu 10.03.2019 17:34 opublikował przepis:

Zapiekanka tostowa

Jeśli macie ochotę na big tosta to polecam zapiekankę tostową. Bardzo ładnie się kroi po upieczeniu
Użytkownik smak i uczucie w dniu 10.03.2019 17:27 opublikował przepis:

Polędwiczki ziołowe z jabłkiem

Polędwiczka to bardzo delikatne i smaczne mięso i nie należy smażyć jej zbyt długo.
Użytkownik smak i uczucie w dniu 10.03.2019 17:20 opublikował przepis:

Kapuśniak z kiszonej kapusty

Rozgrzewający, sycący.... Na samą myśl leci ślinka :)
Użytkownik smak i uczucie w dniu 09.03.2019 10:05 opublikował przepis:

Kasza zapiekana po staropolsku

Kasza zapiekana po staropolsku to moja propozycja na obiad. Danie jest bardzo smaczne i syte. Kasza gotowana w wodzie grzybowej nabiera aromatu i smaku.
Użytkownik smak i uczucie w dniu 09.03.2019 09:57 opublikował przepis:

Meksykańskie sopapillas

Nazwa pochodzi od hiszpańskiego słowa sopaipa co oznacza słodkie smażone ciasto.
Użytkownik smak i uczucie w dniu 09.03.2019 09:39 opublikował przepis:

Flaczki z boczniaków

Flaczki z boczniaków możemy gotować na dwa sposoby. Według przepisu podanego niżej lub w wersji wegetariańskiej bulion mięsny zamienić na warzywny.
Użytkownik smak i uczucie w dniu 09.03.2019 09:29 opublikował przepis:

Placek cytrynowy z bezą

Placek cytrynowy z bezą. Raj dla podniebienia. Kwaskowata masa przełamana słodyczą bezy.
Użytkownik smak i uczucie w dniu 18.02.2019 10:47 opublikował przepis:

Zielona witamina

Przywołanie wiosny. Koktajle można pić cały rok. Każdy sezon ma swoje smaki.
Użytkownik smak i uczucie w dniu 18.02.2019 10:40 opublikował przepis:

Garnek galicyjski z ziemniakami

Garnek galicyjski to danie jednogarnkowe, syte i smaczne.