REKLAMA
Polędwiczka to bardzo delikatne i smaczne mięso i nie należy smażyć jej zbyt długo.
smak i uczucie
(średnia 4.5 z 150 głosów)
Porady
Pyszne kotlety z polędwiczki z dodatkiem lubczyku i estragonu. Są delikatne, miękkie i soczyste.
Łatwe w wykonaniu, smaczne, a przy tym odświętne danie!
Polędwiczki z sosem grzybowym to wykwintne danie, które z łatwością przygotują osoby mało wprawne kulinarnie. Polędwiczki najlepiej smakują z kaszą jęczmienną, puree ziemniaczanym lub makaronem.
Przepyszne, delikatne i soczyste polędwiczki wieprzowe w sosie własnym duszone. Podane w sosie z dodatkiem cebulki. Polędwiczka wieprzowa w połączeniu z kaszą tworzy wspaniałe, a zarazem lekkie i dietetyczne danie.
Delikatnie polędwiczki wieprzowe w pysznym sosie porowym z dodatkiem słodkiej śmietanki i musztardy. To niestandardowe połączenie z pewnością Was zachwyci!
Szybkie do przygotowania,delikatne,soczyste i niesamowicie smaczne.
Komentarze