Ewelina Marcin

Ewelina Marcin

O mnie:

Pochodzę z Miasta Róż - Kutna, w którym idealnie sprawdzam się w roli szczęśliwej żony i spełniam zawodowo na stanowisku Kierownika w jednym z miejscowych marketów. Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :))) Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata. Prowadzę bloga Szalona Kuchnia Eweliny https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/

Liczba punktów za aktywność
976
Liczba obserwujących
9

Wyślij wiadomość
DSC_0053
Wołowe burito z meksykańską nutą
Użytkownik Ewelina Marcin w dniu 18.08.2018 16:19 opublikował przepis :

Wołowe burito z meksykańską nutą

Tortilla wypełniona wołowym farszem z czerwoną fasolą, dużą ilością pomidorów i akcentem ostrości papryczki chilli. Do tego chrupiąca kukurydza, aromatyczna kolendra oraz orzeźwiająca limonka i mamy szybkie, proste w wykonaniu i sycące danie pochodzące z kuchni meksykańskiej.

Smerfny sernik z borówkami
Użytkownik Ewelina Marcin w dniu 16.08.2018 19:20 opublikował przepis :

Smerfny sernik z borówkami

Letni sernik na chrupiącym spodzie o smaku czekoladowym, delikatną masą serową, połączony z orzeźwiającymi borówkami i niebieską galaretką to świetny pomysł na chłodzący deser w upalne dni.

Smerfny sernik z borówkami
Użytkownik Ewelina Marcin w dniu 16.08.2018 19:20 opublikował przepis :

Smerfny sernik z borówkami

Letni sernik na chrupiącym spodzie o smaku czekoladowym, delikatną masą serową, połączony z orzeźwiającymi borówkami i niebieską galaretką to świetny pomysł na chłodzący deser w upalne dni.

Ogórkowa sałatka z warzywną nutą
Użytkownik Ewelina Marcin w dniu 15.08.2018 16:40 opublikował przepis :

Ogórkowa sałatka z warzywną nutą

Wyśmienita ogórkowa sałatka z dodatkami innych warzyw, idealna do dań obiadowych, świetna do grillowanego mięsa, od wielu sezonów króluje na naszym stole.