Katarzyna Janeczko

Katarzyna Janeczko

Zamość

Liczba przepisów: 564

Obserwujących: 31

 
Wiadomość
Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 20.04.2016 14:16 skomentował:

Tarta z mascarpone z malinami i białą czekoladą

Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 17.12.2015 13:24 opublikował przepis:

Świąteczny sernik cytrynowy

Lekki i puszysty jak chmurka. Bardzo wilgotny i bardzo pyszny

Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 12.12.2015 10:41 skomentował:

Krucho-drożdżowe paszteciki z pieczarkami

Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 01.12.2015 15:55 skomentował:

Piernik przekładany masłem orzechowym i powidłami

Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 12.11.2015 12:12 skomentował:

Sernik z zieloną choinką

Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 11.11.2015 22:25 opublikował przepis:

Sałatka z czerwonym ryżem, kurczakiem i ananasem

Prosta i smaczna.
Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 10.11.2015 21:54 opublikował przepis:

Krupiak

Danie ziemi lubelskiej. Kasze i twaróg stanowią farsz,który jest zapieczony w półkruchym cieście. Można jeść na gorąco po upieczeniu, na zimno lub podsmażany na patelni. Krupiak można przechowywać w lodówce kilka dni, można go też mrozić. Najlepiej smakuje popijany maślanką, kefirem lub mlekiem
Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 25.10.2015 15:19 skomentował:

Piernik przekładany masłem orzechowym i powidłami

Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 24.10.2015 22:22 opublikował przepis:

Mini kapusty nadziewane mięsem i ryżem

Miałam bardzo małe główki kapusty i żeby się nie zmarnowały nafaszerowałam je mięsem i upiekłam.
Użytkownik Katarzyna Janeczko w dniu 24.10.2015 21:33 skomentował:

Piernik przekładany masłem orzechowym i powidłami

To może cię zainteresować