REKLAMA

jolao

jolao

Liczba przepisów
83
Liczba obserwujących
1
 
Wyślij wiadomość
Użytkownik jolao w dniu 12.01.2021 20:52 opublikował przepis:

Pasta z pieczonego pstrąga tęczowego

Przygotowując rybę warto czasem zrobić jej więcej, by potem wykorzystać ją np. do pasty, która będzie ciekawą odmianą dla sera i wędliny.
Użytkownik jolao w dniu 12.09.2018 21:39 opublikował przepis:

Czereśniowe eton mess

Tylko trzy składniki, a efekt smakowy zaskoczy wszystkich tych, którzy wcześniej nie próbowali tego deseru.
Użytkownik jolao w dniu 12.09.2018 21:33 opublikował przepis:

Omlet ze szpinakiem i pomidorkami

Czasem zamiast jajecznicy na śniadanie można pokusić się na przygotowanie omleta, jest równie smaczny i pożywny.
Użytkownik jolao w dniu 05.09.2018 10:57 opublikował przepis:

Malinowy sernik na zimno

Maliny jeszcze wiszą na krzewach, to dobra okazja do przygotowania malinowego sernika na zimno, jeśli jednak nie macie dostępu do świeżych malin nic nie stoi na przeszkodzie, by ciasto przygotować z mrożonych owoców.
Użytkownik jolao w dniu 05.09.2018 10:51 opublikował przepis:

Cevapcici wieprzowo-wołowe

Grillowane cevapcici z mięsa wieprzowo-wołowego są dobrą alternatywą dla tradycyjnych szaszłyków.
Użytkownik jolao w dniu 05.09.2018 10:46 opublikował przepis:

Tort pionowy z kremem śmietankowym i ananasem

Nie za słodki, delikatny, o ciekawym wyglądzie torcik na urodziny, imieniny lub po prostu bez okazji.
Użytkownik jolao w dniu 05.09.2018 10:38 opublikował przepis:

Placki twarogowe z sosem malinowym

Puszyste placuszki na bazie twarogu z sosem malinowym pasują zarówno na śniadanie, jak i na podwieczorek.
Użytkownik jolao w dniu 10.08.2018 22:18 opublikował przepis:

Cukiniowe cannelloni z mięsem

Połączenie cukinii z mięsem zawsze wychodzi dobrze. Grillowane przyprawione mięso owinięte w sparzone plastry cukinii zachwyci nie jedną osobę.
Użytkownik jolao w dniu 10.08.2018 22:12 opublikował przepis:

Serniczki z chia i kisielem arbuzowym

Serniczki w pucharkach z dodatkiem nasion chia i kisielem z arbuza smakują nie tylko małym, ale i dużym łasuchom.
Użytkownik jolao w dniu 10.08.2018 22:03 opublikował przepis:

Pasta z makreli z papryką i kukurydzą

Pasty rybne, czy mięsne zawsze fajnie sprawdzają się do pieczywa, czy krakersów jako przekąska. Nie są czasochłonne, a w zależności od dodanych składników potrafią nieźle zaskoczyć smakiem.