Pod wpływem wysokiej temperatury na powierzchni ciasta tworzy się skorupka chroniąca wszystko co w tym serniku najlepsze, czyli wilgoć, kremowość, esencję porządnego sernika.
Użytkownik capri
w dniu 27.04.2022 11:28 opublikował przepis:
Tak jak w tytule, dzięki odpowiednio dobranym składnikom uzyskałam sernik, który sam się zajada :)))
Delikatny jak chmurka, kremowy i przepyszny, nie tylko na Święta :)
Użytkownik capri
w dniu 08.02.2022 12:09 opublikował przepis:
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają swoje tradycyjne oblicze, miła odmiana klasycznych mielonych, polecam na niedrogi i szybki obiad :)
Użytkownik capri
w dniu 04.02.2022 21:08 opublikował przepis:
Tak, to możliwe :))), nie tylko zdecydowanie realne, ale również pyszne, delikatne, wilgotne i tanie, polecam gorąco dla zabieganych, leniwych, zmęczonych lub nawiedzonych przez niezapowiedzianych gości, super ciacho :)
Użytkownik capri
w dniu 09.12.2021 10:10 opublikował przepis: