Musztardowe pałki kurczaka z marchewkowym makaronem
Łosoś jurajski pieczony w soli morskiej
Tort z żelką owocową i dekoracją z kremu maślanego
Placki ziemniaczano - marchewkowe
Zupa wielowarzywna
Uwielbiam kolorowe zupy warzywne takie jak u mamy czy babci.
Kolorowe marynowane warzywa
Pyszna, marynata warzywna. Inspiracją do jej wykonania była włoska Giardiniera. Do przygotowania tej sałatki tak na prawdę możecie użyć resztek warzyw, które macie w lodówce.
Kokosowe ciasto z mango i bananami pod kruszonką
Genialne w swojej prostocie ciasto z dodatkiem kremu kokosowego, białego rumu z soczystym mango i słodkim bananem. Na wierzchu chrupiąca kruszonka z dodatkiem cukru kokosowego. Idealne ciasto do kawy lub herbaty.
Pikle z awokado
Awokado zamarynowane w zalewie na bazie octu winnego to pyszny dodatek do kanapek i sałatek.
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: EwaW2910
Smażona pierś z bażanta ze szparagami i czerwoną kaszą jaglaną