Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej

5 (1 ocen)

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszna, lekka i chrupiąca surówka, która będzie idealnym dodatkiem do obiadu, kanapek lub domowych hot dogów lub hamburgerów.

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • mała kapusta pekińska
    czerwona cebula
    marchewka
    ogórek szklarniowy
    papryka ramiro
    koperek
    sól morska
    pieprz kolorowy
    olej
    miód
    sok z cytryny
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie warzywa cienko szatkujemy, dodajemy posiekany koperek. Doprawiamy do smaku olejem, sokiem z cytryny oraz miodem, solą i pieprzem. Surówka najlepiej smakuje 10-15 minut po przygotowaniu, gdy smaki się połączą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta pekińska

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad Lunch Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować