REKLAMA

DSC_3309

justi2401

O mnie:

Mam na imię Justyna. Uwielbiam gotować, piec i odkrywać nowe smaki. Przygotowuję pyszności dla dwóch moich Mężczyzn- Męża i Synka. Niedawno dowiedziałam się, że choruję na celiakię, dlatego dużo eksperymentuję z kuchnią bezglutenową, aby udowodnić sobie i innym, że w kuchni bez glutenu, nie trzeba odmawiać sobie żadnych przyjemności :)

Liczba przepisów
965
Liczba obserwujących
15
 
Wyślij wiadomość
Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 17:59 skomentował:

Fit ciasto buraczane z bakaliami

Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 17:58 skomentował:

Jajka faszerowane z rukolą, serem i metką

Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 15:50 skomentował:

Fit ciasto buraczane z bakaliami

Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 13:25 skomentował:

Jajka faszerowane z rukolą, serem i metką

Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 12:57 skomentował:

Muffinki bananowo - jogurtowe w polewie czekoladowej

Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 12:57 skomentował:

Mazurek mleczno-maślany

Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 12:56 skomentował:

Roladki ze schabu z suszoną morelą

Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 12:56 skomentował:

Mazurek w wersji ptasie mleczko z wiosennym pejzażem

Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 12:55 opublikował przepis:

Fit ciasto buraczane z bakaliami

Odkąd zaczęłam przygodę z ciastami na bazie warzyw, często piekę je na różne sposoby. Ciasto buraczane jest przepyszne, w ogóle nie wyczuwa się w nim smaku buraków, a za to nadają mu niesamowitą wilgoć i puszystość. Do tego mnóstwo bakalii i kokosowo-cynamonowa nuta sprawiają, że nie można poprzestać na jednym kawałku- i nic nie szkodzi, bo to ciasto na pewno nie wejdzie w boczki, a zaspokoi apetyt na słodkie :)
Użytkownik justi2401 w dniu 03.04.2022 12:43 opublikował przepis:

Jajka faszerowane z rukolą, serem i metką

Całą rodziną uwielbiamy jajka faszerowane, dlatego często przygotowuję je na różne sposoby i podaję w czasie niedzielnego śniadania. Jajek pod różnymi postaciami nie może także zabraknąć na Wielkanocnym stole.