REKLAMA

IMG_20200520_121554b

Di bloguje

O mnie:

Zawsze miałam "słomiany zapał" do różnorodnych rzeczy.Lubiłam/lubię zajęcia kreatywne, malować, gotować, czytać, bawić się zdjęciami, skończyłam studia administracyjne...Mogłabym tak wymieniać długo, długo i nie byłoby końca..Mam wielkie zamiłowanie do gotowania i jestem pewna, że już tak zostanie na zawsze.Kuchnia to miejsce, w którym mogę odpocząć i dobrze się bawić. Uwielbiam to co robię.Uważam, że gotowanie jest bardzo fascynującą rzeczą, ciągle czegoś uczy i nie pozwala się nudzić.

Liczba przepisów
1278
Liczba obserwujących
15
 
Wyślij wiadomość
Użytkownik Di bloguje w dniu 23.08.2021 20:33 opublikował przepis:

Skrzydełka paprykowe

Skrzydełka wychodzą soczyste, bardzo aromatyczne i takie... apetycznie paprykowe! Najczęściej podaję je na obiad, ale na zimno do chleba również są pyszne.
Użytkownik Di bloguje w dniu 23.08.2021 20:13 opublikował przepis:

Omlet bez mąki z rukolą, boczkiem dojrzewającym i pomidorkami

Omlet zawsze wychodzi puszysty oraz delikatny w smaku. Koniecznie spróbujcie podać go z rukolą, boczkiem dojrzewającym i pomidorkami.
Użytkownik Di bloguje w dniu 22.08.2021 21:44 opublikował przepis:

Ciastka z białą czekoladą i borówkami

Pyszne ciastka, które są delikatnie chrupiące na zewnątrz i przyjemnie miękkie w środku. To hit w moim domu!

Użytkownik Di bloguje w dniu 26.06.2021 21:00 opublikował przepis:

Bułeczki twarogowe bez mąki z dżemem i truskawkami

Doskonałe bułeczki na śniadanie oraz zdrową przekąskę.
Użytkownik Di bloguje w dniu 14.05.2021 12:36 opublikował przepis:

Biała kiełbasa zapiekana w boczku

Biała kiełbasa kojarzy się ze świętami, ale grillowana lub podana podczas codziennego posiłku również jest smaczna.
Użytkownik Di bloguje w dniu 30.04.2021 18:23 opublikował przepis:

Chleb z rukolą

To doskonała inspiracja do wykorzystania rukoli, która zalega w lodówce.
Użytkownik Di bloguje w dniu 02.04.2021 09:14 skomentował:

Babka czekoladowa

Użytkownik Di bloguje w dniu 31.03.2021 20:09 opublikował przepis:

Babka czekoladowa

Ciasto smakuje rewelacyjnie oraz tak... czekoladowo! Jest bardzo puszyste, miękkie i jednocześnie delikatnie sypkie.
Użytkownik Di bloguje w dniu 12.03.2021 18:09 skomentował:

Zupa pieczarkowa z marchewką i ziemniakami

Użytkownik Di bloguje w dniu 07.03.2021 11:16 skomentował:

Kapuśniak z kiszonej kapusty