IMG_20200520_121554b

Di bloguje

O mnie:

Zawsze miałam "słomiany zapał" do różnorodnych rzeczy.Lubiłam/lubię zajęcia kreatywne, malować, gotować, czytać, bawić się zdjęciami, skończyłam studia administracyjne...Mogłabym tak wymieniać długo, długo i nie byłoby końca..Mam wielkie zamiłowanie do gotowania i jestem pewna, że już tak zostanie na zawsze.Kuchnia to miejsce, w którym mogę odpocząć i dobrze się bawić. Uwielbiam to co robię.Uważam, że gotowanie jest bardzo fascynującą rzeczą, ciągle czegoś uczy i nie pozwala się nudzić.

Liczba punktów za aktywność
1195
Liczba obserwujących
14

Wyślij wiadomość
1ag
Sernik
Użytkownik Di bloguje w dniu 02.06.2020 18:50 opublikował przepis :

Cytrynowy sernik z kokosową bezą i rosą

Sernik jest naprawdę przepyszny i bardzo delikatny oraz przyjemnie kremowy. Cytrynowa masa doskonale komponuje się ze słodkością początkowo chrupkiej bezy, która z czasem odrobinę mięknie i wtedy na jej wierzchu pojawiają się urocze kropelki rosy.

Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i boczkiem
Użytkownik Di bloguje w dniu 31.05.2020 17:56 opublikował przepis :

Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i boczkiem

To świetna przekąska nie tylko na każdą imprezę, ponieważ idealnie sprawdzą się również do podjadania przed telewizorem oraz tak w ciągu dnia. Są naprawdę przepyszne i proste w przygotowaniu.

Pieczone kotlety mielone z cukinią
Użytkownik Di bloguje w dniu 30.05.2020 18:36 opublikował przepis :

Pieczone kotlety mielone z cukinią

To propozycja na smaczny i niskokaloryczny obiad, ponieważ ich aromatyczne oraz soczyste wnętrze posmakuje każdemu! Są naprawdę doskonałą alternatywą dla klasycznych kotletów smażonych na tłuszczu.

Kruche ciasteczka z masłem orzechowym i syropem z agawy
Użytkownik Di bloguje w dniu 25.05.2020 20:42 opublikował przepis :

Kruche ciasteczka z masłem orzechowym i syropem z agawy

Kruche ciasteczka z masłem orzechowym i syropem z agawy to idealna propozycja dla małych i tych większych łakomczuszków. Są naprawdę przepyszne, takie lekko maślane oraz delikatnie orzechowe i do tego obłędnie pachną.