Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 3/2021

Tak do numeru zachęca mistrzyni kuchni Anna Trojanowska:

"Przepadacie za domową wędliną? Cieknie Wam ślinka na myśl o porcji pieczonej wołowiny na świeżutkiej bagietce? Samodzielne przygotowanie takich smakołyków nie jest trudne, a są zdrowsze od tych kupowanych w sklepach. Mają też niepowtarzalny smak. Często kojarzą się z zapachami, jakie unosiły się w babcinej kuchni. Wśród przepisów, które dla Was wybrałam, z pewnością znajdziecie coś dla siebie."

Przyślij Przepis Wydanie Specjalne Domowe Wędliny to sposoby nie tylko na dodatki do kanapek. Między innymi podpowiadamy, jak zrobić pieczeń rzymską i pieczony boczek czy niesamowite pasztety. W numerze mnóstwo przepisów na co dzień i od święta!

Liczba przepisów: 24

4.96 (201 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Gotowany, peklowany schab

4.48 (191 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Łopatka gotowana w zalewie

4.7 (258 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Szynka peklowana (szynkowar)

4.98 (143 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1gtwdj9

4.98 (143 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Pasta parówkowa

beniawojt Świetna na śniadanie z wypieczoną bagietką. 20 min

To może cię zainteresować