Pasta parówkowa

4.98 (143 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 20 min

Świetna na śniadanie z wypieczoną bagietką.

  • 20 min

Składniki:

  • 5 parówek
    2 serki topione kremowe
    3 łyżki majonezu
    szczypiorek około 1/2 pęczka
    kawałek czerwonej papryki
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.98 (143 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty

Pasta parówkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Parówki przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa,serki topione rozgnieść widelcem z majonezem,paprykę i szczypiorek drobno pokroić,wszystkie składniki razem połączyć ze sobą,doprawić pieprzem.
    Podawać z pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować