20181029_124931

Joanna Kryla

O mnie:

Uwielbiam gotować i piec, z wykształcenia jestem pedagogiem. Prócz tradycyjnych potraw często też eksperymentuję i wymyślam nowe potrawy. Z pasją oglądam wszelkie programy kulinarne, z których często czerpię inspiracje. Prowadzę bloga https://krylowakuchnia.blogspot.com/

Liczba punktów za aktywność
398
Liczba obserwujących
2

Wyślij wiadomość
Kiełbasa swojska
Użytkownik Joanna Kryla w dniu 10.12.2018 17:04 opublikował przepis :

Kiełbasa Swojska

No i nadszedł czas na zrobienie kiełbasy na święta. Po kilku próbach i błędach znaleźliśmy z mężem idealną dla nas recepturę. parę rzeczy nas to nauczyło kiełbasa od dodania papryki może zrobić się kwaśna, a świeży czosnek nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem (może zostawić ziemisty posmak.)Kiełbasa wychodzi mocno czosnkowa, majerankowa i pieprzna, idealnie pachnie wędzeniem i nie ma takiej kiełbasy w żadnym sklepie, która tak smakuje i pachnie.