REKLAMA

anna-daniluk-redaktor-online

Anna Daniluk

Liczba przepisów
0
Liczba obserwujących
2
 
Wyślij wiadomość
Użytkownik Anna Daniluk w dniu 16.04.2021 14:56 opublikował artykuł:

Cerata na stół – przydatna jak obrus

Trzeba przyznać, że lubimy praktyczne akcesoria, które są wytrzymałe i łatwe w utrzymaniu czystości. Do tego można przebierać w licznych wzorach i kolorach, dopasowując do wnętrza swojej kuchni. Ceraty do niedawna uważane były za przeżytek, teraz wracają z impetem. Podpowiadamy, jakie egzemplarze wybrać i jak urozmaicić wnętrze.
Użytkownik Anna Daniluk w dniu 22.02.2021 18:00 skomentował:

Kakaowe rafaello

Użytkownik Anna Daniluk w dniu 03.02.2021 08:20 skomentował:

Musowe kokosowe ciasto z żelką owocową

Użytkownik Anna Daniluk w dniu 03.02.2021 08:18 skomentował:

Chleb z ciasta leżakującego - dojrzewającego ok. 36 godz

Użytkownik Anna Daniluk w dniu 03.02.2021 08:16 skomentował:

Roladki z mięsa mielonego

Użytkownik Anna Daniluk w dniu 26.11.2020 10:28 opublikował artykuł:

Prezentownik - pomysłowe gadżety dla domowych kucharzy

W przedświątecznym szale zakupów można czuć się nieco zagubionym. Jeżeli szukacie prezentu na Mikołajki lub na Wigilię, to podpowiadamy pięć prezentów idealnych dla miłośników gotowania. W szczególności mogą się ucieszyć z tych rzeczy osoby, które cenią sobie sprytne sposoby na gotowanie, różnorodne gadżety i nowe smaki. Oto 5 gadżetów dla domowych szefów kuchni, którzy cenią sobie pomysłowość.
Użytkownik Anna Daniluk w dniu 02.11.2020 09:30 opublikował artykuł:

„Dziewczyny z wypiekami. Na 4 pory roku” Małgorzaty Nagat i Agaty Stankiewicz – sposób na ciasta dla każdego

Małgorzata Nagat i Agata Stankiewicz to znany duet cukierniczy, który przepisy na ciasta i desery prezentuje w programie telewizyjnym „Dziewczyny z wypiekami”. Po raz drugi możemy zagłębić się proponowane przez nie receptury w postaci książki. Czy w książce są same czasochłonne wypieki? Czy należy mieć specjalny sprzęt do ich wykonania? Sprawdziliśmy, co zawiera książka „Dziewczyny z wypiekami. Na 4 pory roku”.
Użytkownik Anna Daniluk w dniu 21.09.2020 16:02 opublikował artykuł:

Z kuchni do kosmetyczki. 5 niebanalnych kosmetyków na bazie owoców, orzechów i ziół

Od dawna wiadomo, że wiele produktów z kuchennej szafki lub z lodówki z powodzeniem użyjemy do pielęgnacji urody. Nasze mamy i babcie często przygotowywały sobie maseczki ze świeżych drożdży albo okładały twarz obierkami ze świeżych ogórków. Piękną cerę uzyskamy również, stosując jogurt naturalny, miód czy napar z lawendy a przy tym będą pięknie pachnieć. Zobaczcie, jakie 5 najlepszych kosmetyków jest wartych uwagi.
Użytkownik Anna Daniluk w dniu 18.09.2020 15:56 opublikował artykuł:

Owsianki. 60 zaskakujących przepisów – Edyta Stępczyńska. Owsianka nie tylko na śniadanie!

Owsianka najczęściej kojarzy się ze śniadaniem podawanym na słodko. Płatki owsiane zalewane są mlekiem albo wodą i serwowane w otoczeniu sezonowych owoców. Czasem wzbogaca się je orzechami, prażonymi nasionami np.: słonecznika lub dorzuca suszone owoce. Jednak nie zawsze tak musi być. Książka „Owsianki. 60 zaskakujących przepisów” Edyty Stępczyńskiej podpowiada, jak inaczej przygotować pyszny posiłek. Sprawdziliśmy, co można znaleźć w książce „Owsianki. 60 zaskakujących przepisów”.
Użytkownik Anna Daniluk w dniu 20.08.2020 15:08 opublikował artykuł:

Smoczy owoc (pitaja) – owoc kaktusa

Trudno o piękniejszy składnik deserów i sałatek. Legenda głosi, że pitaja wyrosła z zakopanego w ziemi serca smoka. Stąd pochodzi jego polska nazwa, czyli smoczy owoc. Podpowiadamy, jakie właściwości ma pitaja i jak jeść smoczy owoc.