Rybne kotleciki

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Na dzisiejszy postny obiad polecam o to takie pyszne i soczyste rybne kotleciki. Które robi się bardzo szybko.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • duży filet z pangi
    mała bułka
    2 jajka
    pieprz sól
    czosnek granulowany
    szklanka bułki tartej
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Rybne kotleciki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • krojenie ryby 1. Mrożoną rybę rozmrażamy, myjemy i kroimy bardzo drobno. Dodajemy bułkę namoczoną i odciśniętą z wody, pieprz, sól, czosnek granulowany oraz jajka. Mieszamy i odstawiamy.
  • smażenie kotlecików 2. Z mięsnej masy formujemy kotleciki i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor na oleju.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby Mięso mielone

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować