Purree z bobu z czosnkiem i cebulą

5 (11 ocen)

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszny krem z bobu!

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 g bobu
    1 cebula
    3 ząbki czosnku
    Oliwa z oliwek
    Sól i pieprz
Wystaw ocenę:

5 (11 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Purree z bobu z czosnkiem i cebulą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Gotujemy bób do miękkości.
  • 2. Cebulę i czosnek podsmażamy na oliwie z oliwek.
  • 3. Blendujemy bób z podsmażoną cebulą i czosnkiem.
  • 4. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować