Pesto bez orzechów

  • wyświetlono: 393 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pyszne pesto smakuje również bez orzechów. Najlepszy sos do makaronu!

IMG-20140326-WA0017
  • 1 porcje
  • 5min
  • Łatwy

Składniki

Garść listków świeżej bazylii
1 łyżka oliwy z oliwek
2 łyżki parmezanu

Sposób przygotowania przepisu:

Pesto bez orzechów

  • 1. Całość blendujemy I doprawiamy solą do smaku.

    Smacznego!

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

bazyliaparmezanoliwa z oliweksólpesto bazyliowe

Komentarze

Podobne przepisy

Sos tysiąca wysp bez majonezu

Dodane przez: a_sad07

Sos tysiąca wysp bez majonezu

Sos tysiąca wysp w klasycznej wersji...

Pesto szpinakowe z masłem z nerkowców

Dodane przez: a_sad07

Pesto szpinakowe z masłem z nerkowców

Wegański, lekki sos, idealny do...

Dodane przez: Magdulda

Ketchup bez pomidorów

Potrzeba matką wynalazku! W związku...

Sos słodko kwaśny do słoików

Dodane przez: Katarzyna Janeczko

Sos słodko kwaśny do słoików

Przepis mam od siostry. Zaczęłam...

Sos holenderski

Dodane przez: Marta – redaktor

Sos holenderski

Sos holenderski pasuje do dań z...

Sos serowy

Dodane przez: rzelkazag

Sos serowy do warzyw i mięs

Najlepiej smakuje ze brokułami,...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE