Pasta z tuńczyka i jajek

4.07 (277 ocen)

  • 15 min

Pasta z tuńczyka i jajek jest błyskawiczna i przepyszna :)

  • 15 min

Składniki:

  • Pasta z tuńczyka:
    1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    3 małe ogórki konserwowe lub kiszone
    pęczek szczypioru lub mała cebula
    2 jaja ugotowane na twardo
    sól, pieprz
    2 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.07 (277 ocen)

Pasta z tuńczyka i jajek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę odsączyć z zalewy, rozdrobnić w misce. Dodać posiekany szczypior lub cebulę, posiekane drobno jaja i ogórki, doprawić, wymieszać z majonezem. Pasta z tuńczyka gotowa!

Porady

Do pasty możemy również dodać paprykę konserwową lub posiekane zielone lub czarne oliwki.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Szczypiorek Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować