Pasta z tuńczyka i jajek

  • wyświetlono: 276867 |
  • dodany do książki kucharskiej: 16 |
  • polecenia: 0

Pasta z tuńczyka i jajek jest błyskawiczna i przepyszna :)

capri
  • 15min

Składniki

Pasta z tuńczyka:
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
3 małe ogórki konserwowe lub kiszone
pęczek szczypioru lub mała cebula
2 jaja ugotowane na twardo
sól, pieprz
2 łyżki majonezu

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z tuńczyka i jajek

  • 1. Rybę odsączyć z zalewy, rozdrobnić w misce. Dodać posiekany szczypior lub cebulę, posiekane drobno jaja i ogórki, doprawić, wymieszać z majonezem. Pasta z tuńczyka gotowa!

Porady

Do pasty możemy również dodać paprykę konserwową lub posiekane zielone lub czarne oliwki.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilmama_mnie_nauczylamajoneztuńczykogórki konserwoweszczypiorekjaja na twardopasta z tuńczyka

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta z makreli i jajek

Dodane przez: Futka

Pasta z makreli i jajek

Propozycja na smaczną i bardzo...

Pasta z awokado, jajek, tuńczyka i suszonych pomidorów.

Dodane przez: edyta337

Pasta z awokado, tuńczyka, jajek i suszonych...

Zdrowa i szybka pasta z awokado,...

Pasta z szynki i jajek

Dodane przez: AnetaJ

Pasta z szynki i jajek

Bardzo szybka do przygotowania,...

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Dodane przez: Malgoska w kuchni

Pasta kanapkowa z tuńczykiem, jajkiem i kukurydzą

Smaczne, zdrowe ,podzielne. Każdy...

Pasta z jajek i awokado

Dodane przez: AnkaFiranka

Pasta z jajek i awokado

Pyszna pasta będzie smakowitym...

Pasta kanapkowa z makreli i jajek

Dodane przez: Cukiereczek

Pasta kanapkowa z makreli i jajek

Ryby są bardzo zdrowe i powinniśmy...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE