REKLAMA

reanja

reanja

Liczba przepisów
41
Liczba obserwujących
0
 
Wyślij wiadomość
Użytkownik reanja w dniu 04.09.2019 16:08 skomentował:

Ciasto ucierane z twarogiem i owocami

Użytkownik reanja w dniu 04.09.2019 16:08 skomentował:

Ciasto ucierane z twarogiem i owocami

Użytkownik reanja w dniu 01.09.2019 07:40 skomentował:

Cepelinka czyli ciasto bardzo cukiniowe

Użytkownik reanja w dniu 01.09.2019 07:40 skomentował:

Cepelinka czyli ciasto bardzo cukiniowe

Użytkownik reanja w dniu 01.09.2019 07:40 skomentował:

Cepelinka czyli ciasto bardzo cukiniowe

Użytkownik reanja w dniu 30.08.2019 16:16 opublikował przepis:

Cepelinka czyli ciasto bardzo cukiniowe

Przepis powstał żeby wykorzystać dużą ilość (zalegającą po wyjeździe) cukinii. Do tej pory oba przepisy przygotowywałam oddzielnie, teraz jednak połączyłam w całość i wyszło pysznie:) W niektórych rejonach Polski cepelinem nazywają żółtą cukinię:) Uwielbiam takie przepisy - takie, czyli "zgadnij kotku, co mam w środku"- u mnie nikt nie zgadł, ciekawe jak będzie u Was
Użytkownik reanja w dniu 30.08.2019 15:23 opublikował przepis:

Musztara ogórkowa z nasturcją

Może musztarda to za dużo powiedziane, ale jest to przepis na świetne smarowidło do wędliny. Teraz gdy sezon ogórkowy się już kończy i coraz więcej widać już te duże, przerośnięte to najwyższy czas na przygotowanie właśnie musztardy ogórkowej, może z tego przepis?:)
Użytkownik reanja w dniu 07.07.2019 15:39 opublikował przepis:

Sałatka ryżowa z ogórkiem świeżym

Sałatka ryżowa z ogórkiem świeżym, to kolejna propozycja na letni posiłek. Możemy wziąć ze sobą do pracy, czy zjeść na szybki obiad bądź kolację.
Użytkownik reanja w dniu 30.06.2019 13:29 opublikował przepis:

Rolada warzywna z indykiem

Bardzo lubimy takie rolady- można zajadać solo, lub zamiast wędliny na kanapkach. Tu dodatkowo jest dużo zieleniny, która nie będzie przeszkadzać dzieciom, ale podkręca mocno smak.
Użytkownik reanja w dniu 16.06.2019 09:12 opublikował przepis:

Domowy ser na kanapki i nie tylko

Świetna alternatywa sera żółtego,szczególnie dla tych którzy lubią wiedzieć co jedzą.