pasta z tuńczyka

5 (3 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

dla miłośników tuńczyka.

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym
    2 jajka ugotowane
    2 serki typu Almette
    1 pęczek zielonej pietruszki
Wystaw ocenę:

5 (3 ocen)

Zobacz również:

Jajko Dodatki Twarożek Pasty Ser

Pasta z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odsączyć ze sosu.
    Jajka zetrzeć na tarce oraz przesiekać pietruszkę.
    Wszystkie składniki dokładnie połączyć.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Tuńczyk Natka pietruszki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować