Pasta z tuńczyka

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pasta przepyszna, ekspresowa, bo niecałe 15 minut, tylko 4 składniki i gotowe.

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • mała puszka tuńczyka (u mnie w oleju)
    1 cebula szalotka (lub inna dowolna)
    1 ogórek kiszony
    2 łyżki serka twarożku (u mnie Almette ze szczypiorkiem i cebulą, ale może być dowolny)
    sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta rybna Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyk odsączyć i rozdrobnić widelcem. Cebulę i ogórek drobno pokroić. Dodać serek, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Gotowe.

    SMACZNEGO!!!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Bez gotowania Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować