Pasta z tuńczyka

  • wyświetlono: 2475 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Pasta rybna w troszkę innym wydaniu dla lubiących tuńczyka.

Moje zdjęcie

Składniki

- 2 puszki tuńczyka sałatkowego w sosie własnym
- 5 jajek
- 1 mała cebula
- pęczek posiekanej natki pietruszki
- 2-3 łyżki kukurydzy z puszki
- ok. 3 łyżki majonezu
- sól, pieprz.

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z tuńczyka

  • 1. 1. Tuńczyka osączamy. Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę.
    2. Rybę mieszamy z jajkami, cebulą, natką pietruszki, kukurydzą i majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Porady

Pasuje na kanapkę lub jako samodzielne danie.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodykukurydzaJajkacebulatuńczyknatka pietruszkipasta z tuńczyka

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta śniadaniowa z tuńczykiem

Dodane przez: rzelkazag

Pasta śniadaniowa z tuńczykiem

Dawno żadnej pasty nie robiłam,...

pasta z tuńczyka

Dodane przez: Gluten Free Ash

Kanapkowa pasta z tuńczyka.

Moja ulubiona pasta kanapkowa.

Pasta kanapkowa z tuńczyka

Dodane przez: kitka331

Pasta kanapkowa z tuńczyka

Pyszna pasta z tuńczyka, idealna...

image-1yp44si

Dodane przez: paulette17

Prosta pasta z tuńczyka

Tuńczyk jak każda ryba jest zdrowy....

Pasta z tuńcczyka

Dodane przez: tatalia

pasta z tuńczyka

dla miłośników tuńczyka.

Pasta do chleba z tuńczykiem i papryką

Dodane przez: aicha1988

Pasta z tuńczyka z papryką

Prosta i szybka w przygotowaniu...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE