Halibut Smażony

  • wyświetlono: 3625 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

smaczny, z przepisu Sławka

Składniki

Ryba halibut
Sok z cytryny
Pieprz cytrynowy
Mąka do panierki

Sposób przygotowania przepisu:

Halibut Smażony

  • Halibut Smażony1. Rybę po oczyszczeniu, opłukaniu i osuszeniu pokroić w dzwonka.
    Przyprawić sokiem z cytryny i pieprzem cytrynowym. Posolić.
    Odstawić na 30 minut. Potem otaczać w mące i usmażyć na rumiano

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Tagi

zdrowie_na_talerzu
 

Komentarze

Podobne przepisy

image-1qdkpvg

Dodane przez: paulette17

HALIBUT W PIKANTNEJ MARYNACIE

Kolejny udany i zdrowy przepis...

Halibut z suszonymi pomidorami

Dodane przez: evita0007

Halibut z suszonymi pomidorami

Pyszny,polecam :)

Halibut pieczony z orzechami włoskimi

Dodane przez: Futka

Halibut pieczony z orzechami włoskimi

Propozycja na smakowitego, lekkiego...

Halibut z porem

Dodane przez: evita0007

Halibut z porem

Halibut jest jak dla mnie najlepszą...

Halibut w sosie porowym

Dodane przez: Futka

Halibut w sosie porowym

Uwielbiam ryby i staram się, aby...

Amur smażony

Dodane przez: Marta Ryżek-Kalkowska

Amur smażony

Takie pyszne Amury hoduje mój szwagier,...