Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 11/2019

Dania mięsne od zawsze królowały na polskich stołach i są nieodłącznym elementem naszej kulinarnej tradycji. Mnóstwo osób, nie wyobraża sobie obiadu bez solidnej porcji schabu, karkówki lub kurczaka, czy też kanapki bez plastra domowego pasztetu. To wcale nie dziwi, bo to właśnie mięso syci najlepiej. Jest źródłem żelaza i białka, a do tego szybko można je przyrządzić. Pieczcie więc mięsa nie tylko od święta!

Liczba przepisów: 15

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ćwiartki indyka pieczone w marynacie chrzanowo-musztardowej

5 (184 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Szynka w jabłkach pieczona

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
indycze golonki

4.5 (145 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Łopatka pieczona po meksykańsku

To może cię zainteresować