Pasta drobiowa na kanapki

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Pyszna alternatywa dla zwykłych kanapek. Słodkie rodzynki idealnie komponują się z delikatnym drobiowym mięsem. Świetny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu.

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 pałki z rosołu
    Garść rodzynek
    1/3 pęczku szczypiorku
    Odrobina koperku
    Łyżka majonezu
    Łyżka jogurtu naturalnego
    Sól
    Pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Rosół Kanapki Dodatki Pasty

Pasta drobiowa na kanapki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rodzynki zalewam wrzątkiem, odstawiam na 15 minut, potem osączam. Mięso kroję, przekładam do miski. Dodaję rodzynki, pokrojony szczypiorek i koperek, majonez, jogurt i przyprawy. Dokładnie mieszam i podaję z ulubionym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Drób Kurczak Rodzynki Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować