Przyślij Przepis! 12/2014

Czy już planujecie świąteczne menu? Mam nadzieję, że tak, bo przygotowałam dla was kilka propozycji: pyszny barszcz (s. 10), krokiety (s. 17) i oczywiście karpia (s. 15), a dla miłośników ciekawostek – przepis na tort z fasoli (s. 36), wigilijne danie z Kaszub. Na świąteczny obiad idealna będzie kaczka z borowikami (s. 20) lub zrazy z szynki (s. 27), a na deser ciasta (s. 50-59). Wybór jest duży. Znajdziecie też przepisy na kulinarne ozdoby: pierniczki (s. 48) i pistacjowe choinki (s. 54).

Liczba przepisów: 38

5 (145 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto ananasowe

4.5 (145 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Bakaliowy piernik na maślance

4.48 (189 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Miodownik z jabłkami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto truflowe

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto piernikowe z wiśniami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Czekoladowy sernik

5 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1iil6ov

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
babeczki makowe z marcepanem

To może cię zainteresować