RYŻANKA Z MUSEM BANANOWYM, PESTKAMI DYNI I WIÓRKAMI KOKOSOWYM

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Pożywna propozycja na śniadanko. Idealna dla dzieci jak i dorosłych.

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • * 200 ml domowego mleka kokosowego
    * 2 łyżki płatków ryżowych
    * 1 łyżeczka siemienia lnianego
    * pół banana
    * 1 łyżeczka pestek dyni
    * 1 łyżeczka wiórków kokosowych
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Śniadanie

Ryżanka z musem bananowym, pestkami dyni i wiórkami kokosowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mleko zagotowujemy i wsypujemy płatki oraz siemię lniane. Gotujemy do miękkości płatków. Następnie przekładamy całość do miseczki. Banana miksujemy na gładką masę i polewamy ryżankę. Na koniec posypujemy posiekanymi pestkami dyni i wiórkami kokosowymi.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować