Pasta koperkowa z serka wiejskiego

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Prosta i bardzo smaczna pasta do pieczywa ze świeżym koperkiem i aromatyczną czubrycą.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 200g serka wiejskiego
    2 łyżki świeżego koperku
    1 łyżeczka czubrycy
    sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Bezy Dodatki Pasty

Pasta koperkowa z serka wiejskiego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Serek wiejski odcedzić, przełożyć do pojemnika blendera, dodać koperek, czubrycę i przyprawy. Zblendować na gładką masę. Podawać do świeżego pieczywa. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (145 ocen)

To może cię zainteresować