Pasta jajeczna z tuńczykiem i kiszonym ogórkiem do pieczywa

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Smaczna pasta jajeczna do pieczywa z dodatkiem tuńczyka i kiszonych ogórków. Najlepiej smakuje na domowym chlebku. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 ugotowane na twardo jajka
    3 małe ogórki kiszone
    1 mała biała cebulka
    1 puszka tuńczyka w oleju ( 185 g )
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka jogurtu
    sól ziołowa do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Pasta jajeczna z tuńczykiem i kiszonym ogórkiem do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórki kroimy w kosteczkę i przekładamy na cedzak, dodajemy tuńczyka i odsączamy. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Jajka obieramy i kroimy w kostkę. Szczypiorek kroimy na drobno. Wszystkie składniki pasty wkładamy do miski i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować