WIN_20170302_191418 (2)

slodkokwasnakuchnia

O mnie:

Witam.Jestem młodą mamą, która kocha dobrze i zdrowo karmić swoja rodzinkę.

Liczba punktów za aktywność
738
Liczba obserwujących
4

Wyślij wiadomość
WIN_20160310_144152
Koktajl mleczno-owocowy z kakao
Użytkownik slodkokwasnakuchnia w dniu 22.01.2019 19:36 opublikował przepis :

Koktajl mleczno- owocowy z kakao

Zapraszam na aksamitny, gęsty i pyszny koktajl z dodatkiem kakao. Koktajl jest sycący i można go wypić na lekkie śniadanie lub podwieczorek. Polecam

Kotlety mielone z kaszą
Użytkownik slodkokwasnakuchnia w dniu 21.01.2019 19:31 opublikował przepis :

Kotlety mielone z kaszą

Zapraszam na smaczne kotleciki. Połączenie mięsa mielonego i kaszy bulgur to był świetny pomysł. Kotlety wyszły delikatne, puszyste i pyszne. Polecam

Sernik (prosty przepis)
Użytkownik slodkokwasnakuchnia w dniu 18.01.2019 19:28 opublikował przepis :

Sernik (prosty przepis)

Zapraszam na pyszny i bardzo prosty w przygotowaniu sernik. Ciasto wychodzi puszyste, wilgotne, ciężkie i obłędne w smaku. Polecam

Gofry marcepanowe
Użytkownik slodkokwasnakuchnia w dniu 16.01.2019 18:51 opublikował przepis :

Gofry marcepanowe

Zapraszam na smakowite gofry na słodko z dodatkiem marcepanu. Gofry wyszły niezwykle aromatyczne i chrupiące. Idealne na słodkie śniadanie lub deser.

Migdałowe tiramisu
Użytkownik slodkokwasnakuchnia w dniu 14.01.2019 18:56 opublikował przepis :

Migdałowe tiramisu

Zapraszam na pyszny i aromatyczny deser. Tiramisu z płatkami migdałowymi smakuje wybornie i nadaje fajnej chrupkości. Polecam

Flaczki z boczniaków
Użytkownik slodkokwasnakuchnia w dniu 09.01.2019 19:46 opublikował przepis :

Flaczki z boczniaków

Zapraszam na pyszne flaczki grzybowe...z boczniaków. To moja pierwsza przygoda z tymi pysznymi grzybami a nie ostatnia. Flaczki wyszły aromatyczne, pikantne i super rozgrzewające. Polecam

Domowy chleb szpinakowy
Użytkownik slodkokwasnakuchnia w dniu 08.01.2019 19:22 opublikował przepis :

Domowy chleb szpinakowy

Zapraszam na pyszne domowe pieczywo. Swój piękny zielony kolor zawdzięcza świeżemu szpinakowi, którego w ogóle nie czuć w chlebie. Polecam jako odmianę od tradycyjnego pieczywa.