Pasta śledziowa do pieczywa

3 (1 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób

Łatwa i szybka w przygotowaniu pasta do chleba. Kilka składników i mamy pyszną pastę na śniadanie lub kolację. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 3 osób

Składniki:

  • 2 jajka ugotowane na twardo
    1/2 małej czerwonej cebuli
    2 łyżki pokrojonego szczypiorku
    1 łyżka majonezu
    1 puszka śledzi w pomidorach ( 170 gram)
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

3 (1 ocen)

Zobacz również:

Jajko Majonez Pasty

Pasta śledziowa do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta śledziowa do pieczywa 1. Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę, przekładamy do miski. Rybę wraz z sosem przekładamy z puszki do miski z pokrojonymi jajkami. Czerwoną cebulę obieramy z łusek i kroimy w drobną kosteczkę, dokładamy do miski. Szczypiorek myjemy i kroimy na drobno, wkładamy do miski, dodajemy majonez, sól i pieprz, mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Czerwona cebula Jajka Szczypiorek

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować