Pasta jajeczna z kiszonym ogórkiem

4.98 (202 ocen)

  • 20 min

W sam raz do kanapek, krakersów czy wędlin.

  • 20 min

Składniki:

  • 3 jajka
    1-2 ogórki kiszone
    2 łyżeczki musztardy
    1 łyżka majonezu
    sól, pieprz
    kilka gałązek natki pietruszki
Wystaw ocenę:

4.98 (202 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z kiszonym ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać ogórki kiszone starte na grubych oczkach, musztardę, majonez i doprawić do smaku.
    Natkę porwać na pojedyncze listeczki i posypać gotową pastę lub wymieszać z nią.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Notka redakcyjna

Jeśli posmakował Wam ten przepis, zobaczcie też inne przepisy na dania z jajek. 

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować