REKLAMA
Z warzyw możemy wyczarować potrawy, które zachwycą swym smakiem i wyglądem. Leczo z cukinii, papryki i pomidorów to cudowne, kolorowe danie. Można go podać z makaronem, ryżem, jak i z pieczywem
(średnia 4.49 z 144 głosów)
Leczo z kiełbasą, cukinią, papryką i pieczarkami
Pyszne jednogarnkowe danie,ktore w sezonie na cukinie jest dla mnie niezastapione.
Pożywne leczo z dużą ilością warzyw. Można do niego podać ciabatę, bagietkę, chleb a nawet ryż. Pieczywo możemy maczać w pysznym sosie, który powstał z warzyw.
Ma bardzo wyrazisty smak.
Leczo to kolorowe, smaczne, szybkie danie. Pasujące zarówno na przyjęcie, jak i samodzielny obiad.
Smaczne i aromatyczne leczo. Podane z kaszą jaglaną smakuje wybornie.
Komentarze