REKLAMA
Pożywne leczo z dużą ilością warzyw. Można do niego podać ciabatę, bagietkę, chleb a nawet ryż. Pieczywo możemy maczać w pysznym sosie, który powstał z warzyw.
(średnia 4.83 z 195 głosów)
Porady
Leczo nadaje się do mrożenia. Najwygodniej włożyć je do pudełka ze szczelną pokrywą i tak zamrozić.
Sezonowe, jednogarnkowe danie, które bardzo smakuje mojej rodzinie.
Leczo z kiełbasą, cukinią, papryką i pieczarkami
Potrawa ,która robię od lat i zawsze smakuje wyśmienicie :-)
Pyszne leczo z pieczarkami i papryką, które robi się dość szybko , ale przede wszystkim bardzo łatwo. Jest pyszne , polecam ! ;)
Pyszne leczo z sezonowych warzyw.
Obiad z serii- szybko, smacznie, zdrowo i kolorowo. Danie jednogarnkowe, aromatyczne za sprawą warzyw, treściwe dzięki kiełbasce. W letnie dni nic więcej mi nie trzeba.
Komentarze