Drobny makaron z patisonem i koperkiem

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Szybkie, smaczne i zdrowe jedzenie

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Opakowanie drobnego makaronu
    2 duże patisony
    Pęczek koperku
    Oliwa
    Sól
    Czosnek mielony
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Drobny makaron z patisonem i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron gotujemy w osolonej wodzie al dente. Nie odlewamy wody. Patisony obieramy i kroimy w kostkę. Podsmażamy na oliwie około 3 minut. Dodajemy makaron z wodą i dusimy aż woda wyparuje. Na końcu dodajemy posiekany koperek i mielony czosnek. Doprawiamy solą.

Porady

Do dania możemy użyć dowolnego makaronu , a patisona zastąpić cukinią lub kabaczkiem.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować