Domowa bułka tarta

0 (0 ocen)

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Nie lubię marnować jedzenia gdy mi zostają bułeczki wkładam je do papierowej torebki kiedy wyschną ścieram je na tarce o oczkach jak na placki, bułeczki leżą 2-3 dni w opakowaniu, dzięki temu mam bułkę tartą najlepszej jakości a panierka wychodzi chrupiąca

  • 5 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 czerstwe bułki pszenne
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Bułki Dodatki

Domowa bułka tarta - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Czerstwe bułki ścieramy na tarce na małych oczkach
  • 2. Bułkę tartą przekładamy do woreczka papierowego, przechowujemy w szafce kuchennej w suchym pomieszczeniu
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bułka tarta Bułka Mąka pszenna Panierka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

4.48 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie
bułka paryska

4.48 (154 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Bułka paryska

Magda_Z Pyszna bułka śniadaniowa. 2 godz.

To może cię zainteresować