Ciasto bananowe "MAŁA KALORIA"

0 (0 ocen)

  • 45 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Ciasto bez glutenu, jajek nie znaczy -bez sensu. W smaku czekoladowo-bananowe dla diabetyków, dzieci i będących fit, ale nawet dla wybrednych " słodkich dziurek"

  • 45 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3/4 szklanki mąki ryżowej
    4 bardzo dojrzałe banany
    2 łyżki kakao
    2 łyżki oleju kokosowego
    100ml mleka kokosowego
    1 łyżeczka sody
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Ciasta

Ciasto bananowe "mała kaloria" - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Banany zblenduj z mlekiem i olejem.
    2. Dodaj mąkę i sodę, zmiksuj na gładko.
    3. Przelej do formy i piecz w 170C 35-50 min
    Zdjęcie użytkownika Magda EM.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Banany

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować