Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 11/2016

Przygotowaliśmy dla Was mnóstwo wyjątkowych propozycji na sycące dania z mięsem w roli głównej. Apetyczny kawałek schabu, soczysta wołowina czy dietetyczny filet drobiowy dają ogromne pole do kulinarnych popisów. Można je rolować, siekać, mielić, upiec w całości, podać w formie gulaszu, kotletów albo z aromatycznym sosem. Zawsze smakują wspaniale! Szukacie pomysłów na szybki obiad, kolację z przyjaciółmi czy wystawne przyjęcie? Na pewno znajdziecie je w tym zeszycie.

Liczba przepisów: 19

4.5 (179 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

image-226uajk

5 (147 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Mini roladki w sosie pomidorowym

4.5 (185 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Golonka z indyka w sosie z pomidorów

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
schb

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Schab zwijany ze szpinakiem i szynką

dusiowa na zimno i ciepło doskonały 1 godz. 20 min

4.5 (148 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pieczeń wołowa z łopatki

5 (169 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Musztardowy filet w sezamie

4.5 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie
boczek pieczony

4.5 (146 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Boczek pieczony

benka Smaczny dodatek do chleba

4.5 (153 ocen)

Opublikowany w Magazynie
szynka pieczona pod paprykowo - pieczarkową pierzynką

To może cię zainteresować