PASTA Z MAKRELI Z SEREM BIAŁYM

4.49 (202 ocen)

  • 20 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Bardzo dobra pasta makrela wedzona ser biały doskonała na kanapki imprezowe,

  • 20 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 makrela wedzona
    200gr.sera bialego
    1 cebulka
    2 łyżki koncentratu pomidorowego
    Sól, pieprz
    Szczypiorek
Wystaw ocenę:

4.49 (202 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli z serem białym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrele obieramy z ości, ser przekładamy do miseczki rozgniatamy widelcem, dodajemy do sera makrele, przyprawy, koncentrat i wyrabiam widelcem, aby wszystkie składniki się połączyły. Pasta gotowa do smarowania kanapek.

Porady

Szczypiorek można dodać do pasty lub posypać nim gotowe kanapki.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować