pasta z makreli

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

idealnie nadaje się na piątkowe śniadanie

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 makrele
    6 jajek ugotowanych
    1 pęczek szczypiorku
    5 łyżek majonezu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Pasta z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrele obrać z ości i skóry.
    Jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
    Szczypiorek posiekać.
  • 2. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i odstawić do schłodzenia na ok 30 min.

Porady

Oprócz szczypiorku można dodać także inne zioła takie jak koperek lub pietruszka.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Makrela Ryby Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować