Pasta jajeczna z chrzanem, pietruszką i cebulką

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszne, domowe smarowidło na kanapki, którego przygotowanie zajmuje kilka chwil. Dodatek natki pietruszki sprawia, że pasta staje się zdrowa i bogata w witaminy.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • -4 duże jajka ugotowane na twardo
    -1 duża, biała cebulka
    -1 pęczek natki pietruszki
    -1 łyżka chrzanu śmietankowego
    -2 łyżki majonezu
    -sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Pasta jajeczna z chrzanem, pietruszką i cebulką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1 1. Jajka kroimy w drobną kostkę i wrzucamy do miski. Dodajemy posiekaną w kosteczkę cebulkę i drobno pokrojoną natkę. Dodajemy majonez i chrzan, dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować