Pasta jajeczna z chrzanem

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Taka pasta świetnie smakuje z różnego rodzaju mięsem lub wędlinami. Dobrze sprawdzi się na kanapki z dodatkiem świeżych warzyw. A jej przygotowanie zajmie dosłownie kilka chwil.

  • 20 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 10 jajek na twardo
    2-3 łyżki chrzanu ze słoiczka
    1-2 łyżki majonezu
    sól
    pęczek szczypiorku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z chrzanem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać chrzan, szczypiorek i majonez. Posolić do smaku i wymieszać. Schłodzić przez godzinę, aby smaki się przegryzły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Chrzan Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować