Pasta jajeczna z twarogiem i szczypiorkiem

4.48 (165 ocen)

  • 10 min

Błyskawiczna w przygotowaniu, kremowa i bardzo smaczna pasta jajeczna. Najlepiej smakuje z chrupiącą, świeżą bułeczką.

  • 10 min

Składniki:

  • -5 jaj ugotowanych na twardo
    -2 czubate łyżki twarogu sernikowo-kanapkowego mielonego
    -1 pęczek szczypiorku
    -1 czubata łyżka majonezu
    -sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.48 (165 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z twarogiem i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Obrane jajka kroimy w drobną kosteczkę i wrzucamy do miski. Dodajemy drobno posiekany szczypiorek, twaróg, oraz majonez. Mieszamy dokładnie.
  • 2. Pastę doprawiamy solą i pieprzem według uznania. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Nabiał Szczypiorek Twaróg Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

Jeśli posmakował Wam ten przepis, zobaczcie też inne przepisy na dania z jajek. 

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować